Steki

Steaks

STOPIEŃ WYSMAŻENIA

rare - stek krwisty, słabo wysmażony, mięso w środku mocno czerwone
medium - stek średnio wysmażony, mięso w środku różo we i jędrne
well done - stek bardzo dobrze wysmażon y, mięso w środku bruna tne i zwarte

STEAK LEVELS OF DONE-NESS

- rare: lightly done; the meat is very red
medium - the meat is pink and firm
well done - the meat is brown and firm

WYBIERZ DO STEKA:

CHOICE OF ADDITIONS:

Masło 15g:
- czosnkowe
- rozmarynowe

Sos 50g:
- chimichurri
- harissa
- z zielonego pieprzu
- BBQ
- jogurtowo-miętowy
- kultowy: czosnkowy, koktajlowy lub ostry

Butter 15g:
- garlic
- rosemary

Sauce 50g:
- chimichurri
- harissa
- green pepper
- BBQ
- mint-yoghurt
- classic: garlic, cocktail or spicy